DESTACADO
PRODUCTORAS
MIRAPRIM

Nombre: MIRAPRIM
Dirección: Son Touet 10, 07015 Palma / Degollador 66, 07760 Ciutadella de Menorca
Persona de contacto: Aina Llauger / Diego Villalonga
Teléfono: 971 400762 / 653171129
Fax: 97140076
E-mail: info@miraprim.com
Web: http://www.miraprim.com

Descripción:
MIRAPRIM SL és una empresa audiovisual especialitzada en medi ambient, educació ambiental, vídeo submarí i imatge de natura en general. També ha realitzat produccions sobre solidaritat, cooperació, cultura i tradicions.
Es va constituir el 2006, i des de llavors és membre de l’Associació de Productores Audiovisuals de les Illes Balears (APAIB). L’any 2008 va rebre el Premi Medi Ambient de Mallorca en la categoria de periodisme, atorgat pel Consell de Mallorca.
Durant quatre anys ha realitzat el programa d'actualitat ambiental L'AGUAIT per a la Televisió de Mallorca i diversos reportatges per al programa Cròniques. Ha realitzat l'audiovisual de presentació de la candidatura de la Serra de Tramuntana com a Patrimoni Mundial presentat davant la UNESCO, així com altres produccions per a diverses institucions. Va realitzar el documental 60º Latitud Sud, sobre l'expedició científica a l'Antàrtida abord de l'Hespèrides. Produí els espots de sensibilització per al Fons Menorquí de Cooperació. El mes de juny estrena a IB3 Televisió el documental Sort i Ventura sobre les festes de Sant Joan de Ciutadella de Menorca. 
Copyright © 2011 Apaib .Privacy policy.